#ENJOY
Today

să transformăm fiecare zi în ceva special

Watch me
TODAY LET'S ENJOY #ENJOY
Moştenirea noastră

Moştenirea noastră

LEERDAMMER ® s-a născut în 1974. Însă povestea lui începe mult mai devreme. În 1914, antreprenorul olandez Cees Boterkooper a achiziţionat o mică fabrică de lactate în oraşul Leerdam. Tot atunci, comerciantul Bastiaan Baars avea o mică lăptărie într-un oraş învecinat.

În anul 1970 drumurile lor s-au încrucişat. Amândoi doreau o varietate mai mare în oferta de brânzeturi, aşa că au hotărât să producă împreună un sortiment nou de brânză. Aceasta a fost o îmbinare între aroma delicată a brânzei Gouda şi găurile mari ale Emmentalului. Astfel a apărut LEERDAMMER® care a fost denumit după oraşul Leerdam. Astăzi LEERDAMMER® este lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest şi este disponibilă în mai multe varietăţi şi arome.

Our Heritage
Cine suntem?

Cine suntem?

Brânza LEERDAMMER® nu a putut fi încadrată în nicio categorie deja existentă ca Gouda, Emmental sau Caşcaval. Gustul său special şi găurile mari erau unice, astfel încât a fost nevoie să i se dea o nouă denumire - LEERDAMMER ®.

LEERDAMMER ®, cu aroma ei caracteristică şi calitatea superioară, este o brânză originală olandeză cu un gust irezistibil.


Vino şi tu în călătoria Leerdammer, urmăreşte filmuleţele şi află mai multe!


Our Heritage
Today

să spunem ce părere avemfără ezitare