Moştenirea noastră

Moştenirea noastră

LEERDAMMER ® s-a născut în 1974. Însă povestea lui începe mult mai devreme. În 1914, antreprenorul olandez Cees Boterkooper a achiziţionat o mică fabrică de lactate în oraşul Leerdam. Tot atunci, comerciantul Bastiaan Baars avea o mică lăptărie într-un oraş învecinat.

În anul 1970 drumurile lor s-au încrucişat. Amândoi doreau o varietate mai mare în oferta de brânzeturi, aşa că au hotărât să producă împreună un sortiment nou de brânză. Aceasta a fost o îmbinare între aroma delicată a brânzei Gouda şi găurile mari ale Emmentalului. Astfel a apărut LEERDAMMER® care a fost denumit după oraşul Leerdam. Astăzi LEERDAMMER® este lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest şi este disponibilă în mai multe varietăţi şi arome.

Our Heritage
Cine suntem?

Cine suntem?

Vino şi tu în călătoria Leerdammer, urmăreşte filmuleţele şi află mai multe!, brânza LEERDAMMER® nu a putut fi încadrată în nicio categorie deja existentă ca Gouda, Emmental sau Caşcaval. Gustul său special şi găurile mari erau unice, astfel încât a fost nevoie să i se dea o nouă denumire - LEERDAMMER ®. Vino şi tu în călătoria Leerdammer, urmăreşte filmuleţele şi află mai multe!

Până astăzi, LEERDAMMER ®, cu aroma ei caracteristică şi calitatea superioară, este o brânză originală olandeză cu un gust irezistibil.


Our Heritage