Termeni si Conditii

Va mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru, ww.leerdammer.ro.xxx
Compania BEL Fromageries, al carui sediu este BP 14, 92151 SURENES CEDEX, Franta , (denumit in continuare "BEL"), publica website-ul www.leerdammer.ro (denumit in continuare site web").
 
Va rugam sa cititi termenii si conditiile de utilizare ale site-ului web (denumite in continuare “conditiile de utilizare”) cu atentie inainte de utilizarea acestui site web.
 
Prin accesarea, cautarea in acest site sau simpla utilizare a site-ului, sau versiunea mobila a
acestuia, dvs. agreati sa respectati aceste conditii de utilizare. Daca nu agreati conditiile de
utilizare ale acestui site web sau politica referitoare la protectia informatiilor private, asa cum sunt
descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati acest site web.
 
 
Continutul site-ului web reprezinta proprietatea sau a fost licentiat catre BEL si este protejat de legislatia referitoare la brevete, marci, dreptul de utilizare si alte legi. Cu exceptia utilizarii in scop personal sau non-comercial, nu este permisa reproducerea, transmiterea, distribuirea sau afisarea acestor materiale, fara consimtamantul scris al BEL.
 
Site web este gazduit de BEL.
 
Design-ul functional si creative, cat si dezvoltarea tehnica si implementarea acestui site a fost facute pentru BEL de agentia NetVibes.
           

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI WEB

Calitatea informatiei
 BEL are cea mai mare grijă și pune în aplicare toate mijloacele pentru a furniza informații de calitate pe acest site web.
 Cu toate acestea, BEL nu poate garanta în totalitate acuratețea și exhaustivitatea acestor informații. Prin urmare, BEL nu poate fi trasa la raspundere pentru orice pierderi directe sau indirecte ca urmare a informațiilor utilizate abuziv și / sau care ar putea fi dovedit a fi inexacte sau incomplete.
 
Accesul catre site-ul web:
 BEL este de acord să facă tot posibilul pentru ca site-ul www.leerdammer.ro sa fie accesibil în orice moment.
 
 Cu toate acestea, BEL nu își asumă răspunderea în cazul in care accesarea site-ului web se face cu dificultate sau cand apar întreruperi în conexiune, indiferent de cauze.
 
 În special, BEL își rezervă dreptul de a efectua orice modificare considerate necesara pe site-ul web, fara a anunta in preealabil și, chiar dacă accesul la site-ul web este interupt.
 
 BEL nu poate fi tras la răspundere pentru orice daune directe sau indirecte care rezultă din accesul la site-ul webși / sau site-urile partenerilor săi sau, dimpotrivă, imposibilitatea accesării, inclusiv pierderea de date, daune sau viruși care ar putea afecta calculatorul dsv., și / sau prezenta unui virus pe site-ul său.
 Recunoașteți că ați verificat ca echipamentul de calculator folosit nu conține niciun virus și este în stare perfectă de funcționare.
 
 
Distribuirea unui e-mail/ newsletter
 BEL nu poate fi tras la răspundere pentru o întârziere, pierdere sau distribuire greșită a unui newsletter / e-mail, fie de la expedierea acestora catre o adresă de e-mail gresita.
 
Legaturi catre alte site-uri si continut:
Site-ul web poate contine legaturi catre alte site-uri web administrate de alte companii. BEL nu monitorizeaza, nu promoveaza si nici nu are control asupra acestor site-uri.
BEL nu este raspunzator pentru continutul sau politicile tertilor carora le apartin acestor site-uri si intelegeti cat accesarea acestor site-uri se face pe propria raspundere.
Sunteti de acord ca BEL nu va fi raspunzator fata de dvs. sau fata de oricine altcineva pentru niciun fel de pierdere sau dauna, indiferent daca este bazata pe un contract sau nu, neglijenta, greseala cu intentie sau raspundere fara culpa pentru orice costuri, pierderi or prejudicii (directe, indirecte, compensatorii, special, pierderea profitului, daune compensatorii, moratorii sau penalitati) izvorand sau in legatura cu accesul dvs. sau utilizarea de catre dvs. a site-ului tertei parti. In mod special, in conformitate cu cele prevazute mai sus, BEL nu este responsabil pentru:
·         Disfunctii, lipsa de accesibilitate, de disponibilitate sau de continuitate;
·         Intretinere, continut, informatii, date, arhive, produse sau orice alta forma de intretinere;
·         Transmiterea sau prestarea de servicii, continut, informatii, date, file, produse si orice alt material;
·         Calitatea, legalitatea, credibilitatea si utilitatea serviciilor, continutului, informatiei, date, file, produse si orice alt material;
·         Virusuri sau orice element care dauneaza derivand din aceste terte site-uri, care pot altera sistemul computerului (partea hardware sau partea software) sau orice documente in format electronic stocate in ele.
BEL nu ofera si nu vinde direct sau prin intermediul unor terte parti, produsele si serviciile disponibile in site-urile apartinand unor terte parti.
BEL avertizeaza ca nu controleaza, monitorizeaza si nu sustine produsele, serviciile, continutul, informatiile, datele, filele, produse si orice alt material din site-urile tertelor parti. De aceea, BEL recomanda utilizatorului sa fie prudent in utilizarea serviciilor, informatiilor, datelor, filelor, produselor si oricarui fel de material ale unor terte parti.
In plus, Utilizatorul si in general, celor care intentioneaza sa creeze link-uri catre propriile lor site-uri (denumite site-uri straine), vor respecta urmatoarele conditii:

© 2015 Leerdammer Company. Toate drepturile rezervate.